muchamati2 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam mam almerke 2.0 diesel N15. Ostatnio zauważyłem że na biegu jałowym falują mi obroty z 600 na 900 i tak góra dół. Jaka może być tego przyczyna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Prosze zrobic autodiagnostyke i zobaczyc jakie beda bledy. Wtedy sie zobaczy co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 ostatnio tez mi ubywa płynu hamulcowego ale nie wiem czy to ma jakieś powiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 napewno nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jagre Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Hejka, mam nadzieje, że już problem rozwiązany;) ale jakby nie to polecam sprawdzić alternator, u mnie na 95% właśnie to było powodem, jak się wysypał (co nie jest przyjemne;)) po wymianie jak ręką odjął, jakiś czas później zluzowała się trochę śruba od kabla przy alternatorze (z czerwoną nakładką) i jej dokręcenie też pomogło, ale zaznaczam, że powodów takiego stanu może być niestety co najmniej kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.