yogi Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam, mam pytanie może trochę głupie, jak zdemontować reflektor w micrze k12 bo muszę wymienić na nowy i nie wiem czy muszę zdjąć zderzak czy też nie muszę. Przeszukałem trochę forum ale nie znalazłem nic coby mogło mi pomóc. pozdr. Yogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgodnie z procedurą nissana aby wymontować lampe trzeba zdemontować zderzak, natomiast da się wymontować lampe bez zdejmowania zderzaka, trzeba zdjąc atrape tą z kierunkiem i wyjąć spinke łączącą zderzak z lampą następnie trzeba tam włożyć ręke i znaleść śrube od lampy (potrzebny klucz 10 oczkowy) powypinać kostki i odkręcić pozostałe śruby (czyli jeszcze 2) i wymontować lampe z tym że jest tam taki mały plastikowy haczyk który trzeba troche odgiąc żeby go nie ułamać (jest tam tak jak jak ta śruba schowana i na macanego da się to zrobić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mig Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 trzeba tam włożyć ręke i znaleść śrube od lampy Pokiereszowane ręce gwarantowane, ale to i tak lepsze od zdejmowania zderzaka. Można poluzować jedną stronę zderzaka, żeby było więcej miejsca na ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Dzięki za info pozdr. Yogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesiekPS Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Cześć, a jak zdjąć tę atrapę, żeby nic nie połamać? Micra [k12] 2005-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.