Gość Mariusz Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witajcie . Mam problem z moją Primerką P10 1.6 16V. Otóż żona wyjechała i przy zmianie biegów auto zgasło. Silnik kręci ale nie zapala. Nie słyszę charakterystycznego szumu pompy w zbiorniku. Czy to może być pompa czy jakiś przekaźnik lub czujnik? Pomocy proszę. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witajcie . Mam problem z moją Primerką P10 1.6 16V. Otóż żona wyjechała i przy zmianie biegów auto zgasło. Silnik kręci ale nie zapala. Nie słyszę charakterystycznego szumu pompy w zbiorniku. Czy to może być pompa czy jakiś przekaźnik lub czujnik? Pomocy proszę. Z góry dziękuję i pozdrawiam jeżeli nie słychać pompy to przekaźnik jeden z tych obok skrzynki bezpieczników w kabinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witajcie Przekaźniki pozamieniałem i nic nie pomogło.Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Jak sprawdzić przekaźnik, czy komputer pokaże co jest winne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.