Gość jkorytko Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 WITAM wszystkich szczęśliwców posiadających TINKI. Ja jestem posiadaczem Tinki 1.8 2001 problem polega na padającym rozruszniku zastanawiam sie nad kupnem innego i tu moje pytnie CZY rozruszniki w zalezności od rocznika różnią sie od siebie czy moge zapodać do siebie rozrusznik z rocznika 2003 lub młodszy czy musi byc koniecznie ten sam rocznik co mojej strzały. Dziękuje za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Ogólnie w tym samochodzie wszystko mimo, że jest takie samo to zazwyczaj nie pasuje Polecam jednak wziąć w ręce obydwa rozruszniki i sprawdzić, no chyba, że ktoś już ma to za sobą. Tak dla przykładu identyczne reflektory z tymi samymi numerami mogą mieć inne gniazda żarówek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jkorytko Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Ogólnie w tym samochodzie wszystko mimo, że jest takie samo to zazwyczaj nie pasuje Polecam jednak wziąć w ręce obydwa rozruszniki i sprawdzić, no chyba, że ktoś już ma to za sobą. Tak dla przykładu identyczne reflektory z tymi samymi numerami mogą mieć inne gniazda żarówek :] troche to trudne autko w Warszawie a rozrusznik w Szczecinie to taki mały kłopocik z porównaniem dlatego może ktoś już bawił się w wymiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.