sebapol Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 jak w temacie, a pytam sie bo mam jedynie jeden kluczyk a dorobienie 2 kosztuje od 300zł w zwyz;/ a zeby miec jakies zabezpieczenie w zamian postaram sie zrobic jakis tzn ukryty magiczny przycisk:)(odciecie zaplonu) a no i jak bym wylaczyl IMMO to wtedy mozna by bylo dorobic zwykly klucz za 30zł no chyba ze sie myle to mnie poprawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 300 wzwyż hmm dobrych masz fachowcow :/ u mnie facet powiedzial 180 w orginalnej obudowie-nie wiem czy jest ori ale znaczek nissana jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 jeśli chodzi o NATS w kluczyku taki jak w P11 czyli to samo co ja mam w P10 96 to ja jakieś 2 lata temu dałem 34 zł za klucz 30 chyba szlifowanie i 80 kodowanie wsymie było 140 zł ... jeden znajomy elektryk zna sposób na jakieś wyłączenie immo w prosty sposób ale farby nie puścił ,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.