mbv Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam! Po ustawieniu czasu na zegarze według instrukcji, wyjściu z menu, wyjęciu kluczyka i ponownym uruchomieniu auta, zegar się resetuje. Miał ktoś taki przypadek? Co źle robię? Pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Fiuk Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Sądząc z opisu coś idzie nie tak. proponuję telefon do serwisu. Nie ma powodu, by takie ustawienia się resetowały. Może nie zapamiętujesz wprowadzonych nastawień??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbv Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 i jeszcze jedno. Resetują się też liczniki przebiegu (AiB) oraz średnie zużycie paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio00 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 A bezpieczniki wszystkie są ok? Wygląda na brak napięcia podtrzymującego zasilanie zegara. P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbv Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Dzięki za rady! Obaj Panowie pewnie macie rację. Nie będę dobierał się do bezpieczników (złe dojście w komorze silnika i jeszcze coś popsuję) ale pojadę z tym do serwisu w czwartek. W końcu auto ma tydzień i wyjechałem z salonu z tą usterką. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
innovate Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Tylko żeby nic nie było urwane bo Ci powiedzą "uszkodzenie mechaniczne" i ganiaj się Pan. Ja tak miałem z obudową lusterka, która źle zmontowana odpadła po przyjeździe do domu (kilka kilometrów). Następnego dnia (po zakupie) w salonie nikt już nie chciał ze mną rozmawiać. Pozdrawiam Mariusz. PS: "Uprzejmy" salon zasłużył oczywiście na (anty)reklamę "Zaborowski" w Warszawie mnie tak potraktował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbv Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam! Usterka usunięta, winien zepsuty bezpiecznik (chociaż przepalenia nie było widać). Nic nie płaciłem, co potwierdza dobrą opinię o tarnowskim salonie Nissana (Novellus). Dziękuję za rady! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin 11 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam! Jak zmienic godzine na zegarze. Nie posiadam polskiej instrukcji i nie wiem jak przestawic zegar. Próbowalem przyciskami na tablicy zegarów, "patyczkami" jak to ładnie ktoś określił i bez rezultatu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Muszisz nie wciskać, tylko przekręcić przyciskiem przy zegarach (nie trip, tylko ten drugi). Jak dobrze pamiętam albo settings > clock, nie pamiętam dokładnie. Menu nie jest zbyt rozbudowane, także nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem Zatwierdzasz wciskając. Mówię o QQ po liftingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.