Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12] Uszkodzone CD

Gość dark13.13@o2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Zamówiłeś nowe? W ASO czy używane? Jak będzie takie same jak masz (kod - oznaczenie) to nie powinno być problemu.

Gość dark13.13@o2.pl

Zamówiłeś nowe? W ASO czy używane? Jak będzie takie same jak masz (kod - oznaczenie) to nie powinno być problemu.

uzywane z tego samego typu

Jak bedzie taki sa model (na obudowie masz naklejkę nissana z nazwą modelu) to będzie ok.

Jaką kość? dopytaj się.... patrz tutaj CD P12 masz 3 wejścia na kostki, wypinasz ze swojego CD i wpinasz do nowego.

Gość dark13.13@o2.pl

ten gosc u ktorego zamowiłem mi tak mowił ja jesczcze nie rozebrałem swojego cd bo nie bardzo wiem jak zabiore sie do tego jak bede miał2 pozdrawiam i dziekuje za pomoc Darek

ten gosc u ktorego zamowiłem mi tak mowił ja jesczcze nie rozebrałem swojego cd bo nie bardzo wiem jak zabiore sie do tego jak bede miał2 pozdrawiam i dziekuje za pomoc Darek

ok. powodzenia,

daj znać jak już przełożysz czy bez problemów działa :)

sadze ze bez kodow sie nie obejdzie wiara tu pisala ze zawsze chcial kod btw nie wpisuj na oslep bo zablokujesz a serwis cie wydoi jak krowe tutaj masz linka http://forum.kody-radio.pl/index.php i tu ci pomoga wrazie gdyby byl kod potrzebny i napisz pozniej co i jak bylo i jak porozkrecales to dziadostwo , niektory pisali tez ze do kodu byl potrzebny nr vin pojazdu z ktorego pochodzi radio tj od "dawcy" ale jak poczytalem na forum z kodami potrzeba tylko spisac odpowiedni nr i powinni ci udzielic pomocy

btw na tym foto sa 3 wejscia wiadomo od czego są ??? tj 1 wiem ze jest od zmieniarki a pozostałe 2 ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...