Gość dark13.13@o2.pl Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam mam pytanie zepsuło mi sie cd w mojej p12 własnie zamowiłem nowe???? czy wystarczy tylko przelozyc czy trzeba cos kodowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Zamówiłeś nowe? W ASO czy używane? Jak będzie takie same jak masz (kod - oznaczenie) to nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dark13.13@o2.pl Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Zamówiłeś nowe? W ASO czy używane? Jak będzie takie same jak masz (kod - oznaczenie) to nie powinno być problemu. uzywane z tego samego typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jak bedzie taki sa model (na obudowie masz naklejkę nissana z nazwą modelu) to będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dark13.13@o2.pl Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 odtwarzacz jest identyczny model jest taki sam tylko gosc cos pisał ze jakas kosc jest do przełozenia wiec juz sam głupieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jaką kość? dopytaj się.... patrz tutaj CD P12 masz 3 wejścia na kostki, wypinasz ze swojego CD i wpinasz do nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dark13.13@o2.pl Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ten gosc u ktorego zamowiłem mi tak mowił ja jesczcze nie rozebrałem swojego cd bo nie bardzo wiem jak zabiore sie do tego jak bede miał2 pozdrawiam i dziekuje za pomoc Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ten gosc u ktorego zamowiłem mi tak mowił ja jesczcze nie rozebrałem swojego cd bo nie bardzo wiem jak zabiore sie do tego jak bede miał2 pozdrawiam i dziekuje za pomoc Darek ok. powodzenia, daj znać jak już przełożysz czy bez problemów działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 sadze ze bez kodow sie nie obejdzie wiara tu pisala ze zawsze chcial kod btw nie wpisuj na oslep bo zablokujesz a serwis cie wydoi jak krowe tutaj masz linka http://forum.kody-radio.pl/index.php i tu ci pomoga wrazie gdyby byl kod potrzebny i napisz pozniej co i jak bylo i jak porozkrecales to dziadostwo , niektory pisali tez ze do kodu byl potrzebny nr vin pojazdu z ktorego pochodzi radio tj od "dawcy" ale jak poczytalem na forum z kodami potrzeba tylko spisac odpowiedni nr i powinni ci udzielic pomocy btw na tym foto sa 3 wejscia wiadomo od czego są ??? tj 1 wiem ze jest od zmieniarki a pozostałe 2 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.