GRZESMAK Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Wita, Kilka dni temu zniknal mi centralny z pilota. Z klucza otwiera i zamyka wszystkie drzwi a z pilota nie chce. >System NATS [pilot 2 przyciskowy. Gdzie szukac nadajnika do centralnego?? Probowalem go programowac ale nie przyjmuje kodu. jak jeden tak i 2 pilot. I jeszcze jedno Znikly mi swiatla cofania . Gdzie jest umiejscowiony wlocznik swiatel cofania. Bezpiecnik jest ok zarowki takze. dzieki za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 sprawdź TU może to jest powód, a czujnik do wstecznego to zazwyczaj na skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 To nie dział typowo dla wp11. Przeniosłem. Następnym razem będzie kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomee Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 A bateria sprawna w kluczyku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESMAK Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 a bateriaa nowka sprawna. światła cofania zrobilem przetarło kable w klapie bagażnika..a gdzie jest centralka od centralnego sa tam moze jakies bezpieczniki?programowanie nic nie daje . dalej z pilota nie otwiera. Kluczyk otwiera wszystkie dzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 U mnie było podobnie tyle że padł sam pilot...Przyuczyłem drugiego pilota który miałem i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESMAK Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 sęk w tym że piloty sprawne. drugi tez dzialal tylko lezal sobie w domku na puleczce.troche mnie to irytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.