Denver1979 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam, Mam problem wczoraj czyściłem przepustnice po czyszczeniu i montażu przepustnicy zaświecił mi się CHECK ENGINE i świeci na dal non sto jak tylko przekręcę stacyjkę. Próbowałem sposobu na zworkę i nic. Jak można się pozbyć tej usterki? Serwis Nissana we Wrocławiu twierdzi że padł czujnik położenia przepustnicy, czyszczenie przepustnicy 100 + podpięcie do kompa 200 + nowy czujni 330. Co wy na taką naprawę? Kasowanie błędu na zworkę i bez nie działa w mojej Almerce. :{{ Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago256 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Próbowałeś metody na zworkę i jaki błąd Ci wybłyskało ? Czy może nic nie wybłyskało (nie potrafiłem tego zweryfikować czytającposta)? Posprawdzaj dokładnie wtyczki, zobacz czy wszystkie wpięte i czy nie ma ułamanego przewodu ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.