Gość misiek88 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam, Mam problem z Nissan'em N15. Mianowicie problem z GAZEM. Po przełączeniu na gaz , kiedy wrzucam na luz obroty spadają niekiedy do zera i auto gaśnie. Po przeczyszczeniu filtru od gazu silnik chwile pracował normalnie na 800 - 900 obrotach na luzie - lecz pomogło mi to na niecały dzień. Więc wymieniłem filtr na nowy i d*pa problem pojawił się na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość muczaczo Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 A gaz sekwencja? Bo jak 2 generacja to pomagają jakieś sztuczki z zaginaniem rurki od filtra powietrza w stronę silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macko36 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 JA MAM PODOBNY PROBLEM Z ALMERĄ NA GAZIE I NA BENZYNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie krzyczymy. Piszemy małymi literami. Problemy z gazem w nisannkach tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/48-lpg-jazda-na-gazie/ Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.