Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12] Servis

kopich

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otóż mam mały problem dzis w mojego tacie aucie wyskoczył taki napis:fahrzeugservice ist jetzt fällig wiem że coś jest zwiazane z servisem ale do końca nie wiem co. Jest to primera z 2002roku 2.2dci poniżej dodaje załącznik:

post-28010-0-47989800-1297592047_thumb.jpg

post-28010-0-40153700-1297592356_thumb.jpg

Gość kokonrad

Witam otóż mam mały problem dzis w mojego tacie aucie wyskoczył taki napis:fahrzeugservice ist jetzt fällig wiem że coś jest zwiazane z servisem ale do końca nie wiem co. Jest to primera z 2002roku 2.2dci poniżej dodaje załącznik:

Witam pierwszy zapis jest dla serwisu pozostałe ustalają poszczególne przebiegi ustawiane przy przeglądach oznaczone czerwonymi strzalkami które to możesz resetować i przestawiać,ustawiać samemu,moim zdaniem komunikat wyskoczyl ci poniewarz wartość przebiegu była ustawiana serwisowo. pozdrawiam kokonrad

a u mnie te słupki wogole nie rosna..... po wlaczeniu auta np po nocy resetuje mi sie ilosc przejechanych km na jakis stary zapis 507 km chodzi mi o ta karte ze srednia km/h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...