kopich Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam otóż mam mały problem dzis w mojego tacie aucie wyskoczył taki napis:fahrzeugservice ist jetzt fällig wiem że coś jest zwiazane z servisem ale do końca nie wiem co. Jest to primera z 2002roku 2.2dci poniżej dodaje załącznik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 http://www.nissanklub.pl/index.php/zrob-to-sam/41-nissan-primera-p12/62-kasowanie-sygnau-o-wymaganym-serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogesnr1 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 A tu na przyszłość.............. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/67296-tricki-i-sztuczki-primera-i-moze-nie-tylko/page__p__737953__hl__programowanie__fromsearch__1#entry737953 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopich Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 oki dzieki bardzo pomogliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokonrad Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam otóż mam mały problem dzis w mojego tacie aucie wyskoczył taki napis:fahrzeugservice ist jetzt fällig wiem że coś jest zwiazane z servisem ale do końca nie wiem co. Jest to primera z 2002roku 2.2dci poniżej dodaje załącznik: Witam pierwszy zapis jest dla serwisu pozostałe ustalają poszczególne przebiegi ustawiane przy przeglądach oznaczone czerwonymi strzalkami które to możesz resetować i przestawiać,ustawiać samemu,moim zdaniem komunikat wyskoczyl ci poniewarz wartość przebiegu była ustawiana serwisowo. pozdrawiam kokonrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 a u mnie te słupki wogole nie rosna..... po wlaczeniu auta np po nocy resetuje mi sie ilosc przejechanych km na jakis stary zapis 507 km chodzi mi o ta karte ze srednia km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.