Gość kamil1992 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam! W mojej od pewnego czasu można było odczuć zaniki mocy. Wyglądało to tak, że gdy silnik był już rozgrzany gwałtowniejsze dodanie gazu prowadziło do zakrztuszenia się silnika, gaśnięcia. Początkowo myślałem, że może być to aparat zapłonowy jednak po kilku dniach usterka zniknęła bez żadnej mojej ingerencji. Samochód zachowuje się tak jak przed wystąpieniem problemu. Do warsztatu i tak muszę pojechać, ale chciałbym się dowiedzieć co może być nie tak i na jakie mniej więcej koszty muszę się przygotować. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszch23 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Jeśli masz na gazie to może trzeba na regulacje pojechać? a przewody wysokiego napięcia były zmieniane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil1992 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Przewodów wysokiego napięcia nie zmieniałem, instalacji gazowej również nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun_ Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam! W mojej od pewnego czasu można było odczuć zaniki mocy. Wyglądało to tak, że gdy silnik był już rozgrzany gwałtowniejsze dodanie gazu prowadziło do zakrztuszenia się silnika, gaśnięcia. Początkowo myślałem, że może być to aparat zapłonowy jednak po kilku dniach usterka zniknęła bez żadnej mojej ingerencji. Samochód zachowuje się tak jak przed wystąpieniem problemu. Do warsztatu i tak muszę pojechać, ale chciałbym się dowiedzieć co może być nie tak i na jakie mniej więcej koszty muszę się przygotować. Pozdrawiam! Na początek można spróbować zrobić reset kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.