Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

tylna kanapa w nissanie

Gość nissanek456

Rekomendowane odpowiedzi

Gość nissanek456

mam pytanie otoz kiedy zlozylem tylne siedzenia w nq pakujc tam narty po zlozenia ich spowrotem kiedy jakas osoba siedzi tam i nie ma zapietych pasow to nie wydobywa sie sygnal(ten ktory kontroluje zapiecie pasow) da sie to jakos naprawic na przodzie wszystko dziala ale na tyle juz nie.Wszystko dzialalo do kiedy kanapy nie zlozylem.

Gość janusz-pawlak

mam pytanie otoz kiedy zlozylem tylne siedzenia w nq pakujc tam narty po zlozenia ich spowrotem kiedy jakas osoba siedzi tam i nie ma zapietych pasow to nie wydobywa sie sygnal(ten ktory kontroluje zapiecie pasow) da sie to jakos naprawic na przodzie wszystko dziala ale na tyle juz nie.Wszystko dzialalo do kiedy kanapy nie zlozylem.

U mnie od początku sygnał dźwiekowy dotyczy tylko przodu, dla tyłu tylko ikona ostrzegawcza bez sygnału

jp

Przy nie zapięciu pasów na tylnym siedzeniu nie ma informacji dźwiękowej jedynie na wyświetlaczu między zegarami jest info o zapięciu pasów w postaci wypełnionych bądź pustych rąbów.W każdym razie tak jest w wersji po FL.

Przy nie zapięciu pasów na tylnym siedzeniu nie ma informacji dźwiękowej jedynie na wyświetlaczu między zegarami jest info o zapięciu pasów w postaci wypełnionych bądź pustych rąbów.

A dokładnie, to jak to powinno wyglądać? U mnie, bez względu na to, czy pasy są zapięte, czy nie zapięte, czy ktoś siedzi, czy nie siedzi na tylnej kanapie, te "rąby"/koła są wypełnione (białe). Cały czas mam trzy białe kropki. Jak więc powinna wyglądać informacja o zajęciu miejsca i zapięciu, bądź nie zapięciu pasów?

Pewnie nie zwróciłeś uwagi, w momencie, gdy zapina się dany pas z tyłu to te "rąby"/koła jak to nazwałeś robią się czarne.

• 3 miesiące temu...
Gość ziolklu

Prosze o potwierdzenie czy u Was przy kazdym uruchomieniu pojawia sie kontrolka informujaca o nie zapieciu pasow na tylnej kanapie (niezaleznie czy ktos siedzi na tylnych siedzeniach). Czy jest jakas opcja aby to wylaczyc bo przyznam szczerze ze jest to denerwujace mimo tego ze znika po chwili.

Tak jest i u mnie. Normalka. Jak pas jest zapięty, to dana kontrolka się wtedy nie zapala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...