Gość indygox Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 zakupiłem te przewody za 140 zł - zastanawiam sie czy nie dopłacić 100 zł i wziąść orginały bo zamierzam założyć gaz co o tym sądzicie czy na zamiennikach bedzie ok czy raczej nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Ja osobiscie nigdy nie kupuje zamiennikow, bo sa znacznie gorszej jakosci. Moze na nich wszystko dziala jak na orginalach japonskich ale po pewnym czasie juz nie jest tak kolorowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remoo Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Juz gdzies pisalem na ten temat. Przewody z JC to szajs, jesli masz kase nie zastanawiaj sie i kup porzadne przewody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 a ja za 150 kupilem seiwa japonskie. troche auto sie zmienilo szczegolnie na gazie.nie szarpie milo przyspiesza wogole tak jakos fajnie. a jc za 140 bym raczej nie kupil. pozdrawiam slawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubs Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Jak chcesz kupic tanio to kup krajowe za niecałe 100 zł nie są gorsze jak te z JC ale jak masz zasobniejszy portfel to polecam NGK ewentualnie Bosh albo champion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.