Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Centralny zamek z pilota n15

Gość lichy923

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lichy923

Witam. Problem polega na tym, ze miałem uszkodzona oryginalną centralkę C.Z. i kupiłem moduł z pilotem. Zgodnie z instrukcją 2 kable mam podłączyć jako masę, a kolejne 2 jako kable sygnałowe otwarcia/ zamknięcia. Które kable są tymi sygnałowymi? Mam wersję 3d. Jeśli kiedyś Ktoś robił coś takiego będę bardzo wdzięczny za jakiś schemat.

Gość lichy923

Oryginalna mialem, jednak byla uszkodzona tzn. nie zamykala drzi poprzez zamkniecie drzi kierowcy. uszkodzony byl prawdopodobnie przekaznik. i potrzebuje sie dowiedziec ktore to kable sygnalowe. PZDR

-> lichy923

Zamieniłeś oryginalną centralkę na nową z pilotami, czy stara została a chcesz do niej podłączyć nową?

Sterowanie zamków to żółto-czerwony i czerwono-szary sterowane minusem, zasilanie stawiam na biały z jakimś paskiem, masa czarny, zaopatrz się w próbnik napięcia najlepiej z żarówką w środku lub miernik.

Nie pamiętam czy w N15 jest siłownik w dzwiach kierowcy czy tylko sterowanie, jeżeli nie ma to będzie trzeba założyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...