Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[WP12] Niski skok pedału sprzęgła

dziki-toy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nadmienie że szukałem na forum i jedynie nasuwa się wątek z wyrywaniem pedału sprzegła ze ściany grodziowej, co na wstępie eliminuje bo wysokość pedału sprzegła jest taki sam jak i hamulca, a nawet wyższa.

A mianowicie, żeby wżucić pierwszy bieg musze wcisnąć pedał to końca. Podczas testowania na jaką wysokość mogę wbic jedynkę wychodzi że ok 20 do 30 mm od podłogi. Czy to jest naturalne? Podczas ruszania sprzegło bierze na książkowej wysokości ok. 78mm.

I stąd się bierze pytanie. Co to może być???

Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi osób które miały taką przypadłość.

Witam,

Nadmienie że szukałem na forum i jedynie nasuwa się wątek z wyrywaniem pedału sprzegła ze ściany grodziowej, co na wstępie eliminuje bo wysokość pedału sprzegła jest taki sam jak i hamulca, a nawet wyższa.

A mianowicie, żeby wżucić pierwszy bieg musze wcisnąć pedał to końca. Podczas testowania na jaką wysokość mogę wbic jedynkę wychodzi że ok 20 do 30 mm od podłogi. Czy to jest naturalne? Podczas ruszania sprzegło bierze na książkowej wysokości ok. 78mm.

I stąd się bierze pytanie. Co to może być???

Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi osób które miały taką przypadłość.

Do Administratora forum:

Proszę o usuniecie jednego z dwóch tematów i pozostawienie jednego. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...