Gość wiktorleonid Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 WiTam Posiadam Nissana Xtrail 2.0 benzyna 140KM Wczoraj podjechałem na parking zgasiłem a dzis rano wsiadam kręci i nie chce zapalic. Przez ostatnie 2 tygodnie paliła mi sie jakas żołta lampka z sybmolem silnika. Dzis sie nie pali ale nie chce silnik zapalic. Ratujcie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 jak się paliła to znaczy, że jest jakiś błąd i najlepiej podpiąć teraz fejsa i sprawdzić jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastia1 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Tak, jak pisze kolega powyżej - trzeba podpiąć pod tester. Elementów odpowiedzialnych za taki problem jest wiele. Ta kontrolka nie jest tam dla jaj i nie należy jej bagatelizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.