Marins Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam, zakupiłem kabel OBD II pod usb z programem ddt2000 i programem VAG jako bonus. Mam laptopa z windowsem 7 i program na nim nie chodzi, jako że nie da się wgrać XP mode do 7 to mam mały problem, ale udało mi się zainstalować XP poprzez samą maszynę wirtualną, jednakże jest on z service pack 2. Zainstalowałem ddt2000 na XP i przynajmniej już się sam program odpala ale nie pokazuje mi wyboru samochodów. Bawiłem się w ustaiweniach ale nic mi to nie dało. Czy jest jakiś program który odpali na windows 7 i obsłuży moja almerę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ddt2000 lata na win 7 bez problemu cos masz nie tak z programem, a jaki rocznik almy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marins Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 almera 2002r z przed liftu silnik 1800. Dostałem płytkę z bardzo dokładną instrukcją jak zainstalować program. Robiłem wszystko według zaleceń kilkukrotnie ale program się nie otwierał, pokazywało że nie może znaleźć strony, pytałem się gościa który mi to sprzedał to powiedział że muszę ściągnąć XP mode ale na win 7 home premium 64bit nie da rady tego ściągnąć , tylko na lepsze wersje win 7 da się to zrobić więc musiałem pokombinować żeby zainstalować XP. Lecz nie pokazywał mi samochodów do wyboru na XP. Możliwe że coś z programem jest nie tak, nie ręcze za niego... Są jakieś wersje tego programu? Skąd najlepiej go ściągnąć? Eh dalej nic, ściągnąłem nowy plik i dalej to samo, po odpaleniu ddt2000light pojawia się okno na czerwonym tle z napisem : error 1009 Source: diagsession- commport unable to open communication port a po otworzeniu ddt2000 otwiera się okno ze stroną jakiejś przeglądarki bez programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdleHand Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 UP! Odkopuję temat. Szukam instrukcji, pomocy jak skonfigurować DDT 2000 żeby współpracował z almerą n16 po lifcie, czy może ktoś już ma to za sobą i podzieliłby się doświadczeniami? Z góry dziękuje za wszelkie informacje. IH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke69 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 UP UP POMOCY ! u mnie wywala blad no xml diagnosis interpreter przy skanowaniu, wszystko wykonalem jak na tej stronie ddt2000.pl kabelek vag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.