Gość lukasz6 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam w jaki sposób można dostać się do tak rozbudowanego menu. W moim jest tylko cd hange, display, service, climate control. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uri Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 jak wejdziesz w tryb serwisowy to masz 2 zakładki 1. SELF DIAGNOSIS to jest to w co wchodzisz 2. CONFIRMATION/ADJUSMENT - wejdź w tą, jak wejdziesz wciśnij info i pokręć siłą glosu i bedziesz miał menu to z foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony94 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam mam 2 pytania co to znaczy initialise sram? a drugie to czy mozna wyłączyć przez to menu serwisowe przypomnienie o pasach widzialem tam opcje pasy ale zaznaczalem ja i odznaczalem i caly czas jest tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeebro Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Podpinam się pod temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony94 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 To jak wie ktoś coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uri Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 jeżeli chodzi o 1 pytanie to nie wiem i wole nie testować a drugie to nawet nie próbowałem bo nie przeszkadza mi że mam info o nie zapietych pasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mich Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam serdecznie, a czy istnieje (oprócz usunięcia komuniaktu serwisowego) mozliwość wykasowania błędów - w moim przypadku 'check engine'? Z tego co czytałem, to błędy są zapamiętywane i nie pomaga ponowne uruchomienie auta żeby je skasować. Być może błąd jest spowodowany czymś chwilowym i błachym dlatego chciałbym sprawdzić czy ponownie się uaktywni. Błąd nr 171 (prawdopodbnie sonda lambda). W pracy auta nie czuję żadnych zmian. Na załączonym wyżej zdjęciu widzę opcję 'vehicle signals' -może to jest to? Wolę się spytać by czegoś w owym komputerku nie zawiesić Pozdrawiam. PS Nissan Primera p12 1.8 2003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam serdecznie, a czy istnieje (oprócz usunięcia komuniaktu serwisowego) mozliwość wykasowania błędów - w moim przypadku 'check engine'? Z tego co czytałem, to błędy są zapamiętywane i nie pomaga ponowne uruchomienie auta żeby je skasować. Być może błąd jest spowodowany czymś chwilowym i błachym dlatego chciałbym sprawdzić czy ponownie się uaktywni. Błąd nr 171 (prawdopodbnie sonda lambda). W pracy auta nie czuję żadnych zmian. Na załączonym wyżej zdjęciu widzę opcję 'vehicle signals' -może to jest to? Wolę się spytać by czegoś w owym komputerku nie zawiesić Pozdrawiam. PS Nissan Primera p12 1.8 2003. Tak możesz, pierwszy sposób dla niewymagających to odłączenie klem akumulatora na jakiś czas (2-3 godz.) i ponowne podłączenie. Błędy zostaną wykasowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocroack Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam, podepnę się pod temat. Po wejściu w menu serwisowe i wyborze zakładki climate control gałką zmiany temperatury mogę zmieniać wartości, czy ktoś wie co one oznaczają? Pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1391 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam, co do wykasowania błędu prawdopodobnie powinno zadziałać to samo co stosuje się przy kasowaniu błędu poduszki, na dole instrukcja od innego użytkownika:http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/55517-p12wp12-po-wjechaniu-na-dziure-miga-kontrolka-airbag/?hl=%2Bkasowanie+%2Bb%C5%82%C4%99du&do=findComment&comment=663063Jeśli to sonda lambda to przy jednej sztuce spalanie powinno wzrosnąć do około 12-13 litrów, przy dwóch do 16-18. Witam, podepnę się pod temat. Po wejściu w menu serwisowe i wyborze zakładki climate control gałką zmiany temperatury mogę zmieniać wartości, czy ktoś wie co one oznaczają? Pozdrawam To jest opcja sprawdzenia czy klapy wewnątrz działają prawidłowo, niczego się tym nie przestawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocroack Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dzięki wielkie za odpowiedź, po przekręceniu dochodził taki odgłos jakby wewnątrz klapy się zamykały i otwierały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinsan Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dobra,ale jak wejść w ten tryb serwisowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0bin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A umiesz używać wyszukiwarki?? Dobra,ale jak wejść w ten tryb serwisowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinsan Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A umiesz używać wyszukiwarki?? a możesz po prostu napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0bin Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 http://bit.ly/QIqPIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinsan Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 http://bit.ly/QIqPIY dzięki http://bit.ly/QIqPIY dzięki że tak się wysiliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi