liternik Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam. Dziś pojawił się problem. Zauważyłem że cieknie mi paliwo z ...no własnie (wydaje mi się że to przewód łączący końcówki wtrysku (ten gumowy przecieka). Prosiłbym by ktos zerknąl na zdjęcie na którym zaznaczyłem wyciek i się wypowiedział w temacie. Czy można tę usterkę usunąć samemu czy mechanik to konieczność. Za chwilkę idę rozkręcać górę (zdejme intercooler) ale wolę wpierw się upewnić bo chyba z naprawą tej usterki nier powinno być problemu...obym się nie mylił.. pozdrawiam i z góry dzieki za wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 przelew od wtrysków, trzeba wymienić na nowy i będzie gitt, to jest guma w oplocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liternik Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 przelew od wtrysków, trzeba wymienić na nowy i będzie gitt, to jest guma w oplocie Juz po temacie. Dokładnie jak kolego piszesz. Przerwał się nad zaciskiem. Skrociełem i jest ok. W sumie godzina zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 no to zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.