Gość gelek79 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam, mam pytanie dotyczące podniesienia tyrana, o ile mogę podnieść go na ramie? miałem go podniesionego na zawiasie przez poprzedniego właściciela i niestety musiałem wymieniać przednie przeguby a miałem z tym trochę zabawy bo mój wóz ma większe przeguby niż w innych modelach, a czy do podniesienia mogę zastosować tuleje teflonowe? i czy trzeba przedłużać śruby mocujące karoserię do ramy? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Można pewnie z 8 cm ale rozsądnie jest 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PiterM Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 podniesienie na ramie żaden problem mozna zmienić poduszki albo dać podkładki (przeważnie daje podkładki) a i pamiętać o kabłonku na wał napędowy który ma przelotke przez ramę (trzeba długie śruby i podkładki/tulejki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.