Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12] Dłuższy pas bezpieczeństwa

Gość wanty
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Arkady2222

to pozostaje tobie poszukać na necie przedłużek z atestem

Znalazłem na allegro z atestem.

Wymiary niby te same, ale ta sprzączka ( język) z przedłużki ma jeden wycięty otwór, a w pasach w aucie na sprzączce są dwa otwory. Chodzi tylko o to, czy sprzączka od przedłużki zatrzaśnie się w zatrzasku przy fotelu.

Poniżej link do aukcji.

http://moto.allegro.pl/przedluzacz-przedluzenie-pasow-bezpieczenstwa-60cm-i2981891345.html

napisz do niego, ze potrzebujesz do P12 opisz różnice, moze ma inne też

Gość Arkady2222

napisz do niego, ze potrzebujesz do P12 opisz różnice, moze ma inne też

Tak zrobię. Szkoda by było wywalać w błoto prawie 100 zł.

Myślałem tylko, że może na forum ktoś posiada taką przedłużkę i napisze czy posuje.

Gość Arkady2222

Napisz do tego z allegro czy ma pasująca do P12

Już napisałem, czekam na odpowiedź. Chociaż na allegro znalazłem tylko 2 rodzaje przedłużek. Więc przypuszczam, że gościu nie posiada do konkretnych marek, tylko takie bardziej uniwersalne. Typu: będzie pasowała, lub nie.

To daj znać czy pasuje bo tak przymierzam się do tego ,zeby fotelik tym umocować.

Może napiszmy do Voyagera ona jest z tych okolić może podjedzie i coś przymierzy??

Napisałem do Voyagera

Gość Arkady2222

To daj znać czy pasuje bo tak przymierzam się do tego ,zeby fotelik tym umocować.

Może napiszmy do Voyagera ona jest z tych okolić może podjedzie i coś przymierzy??

Napisałem do Voyagera

Gościu odpisał : cyt. "Nie jestem w stanie tego sprawdzić. Gdyby przedłużka nie pasowała można ją oddać".

Dlatego na razie nie będę zamawiał, poczekam, może Voyager się czegoś dowie. Jak nie, to ryzyk fizyk, najwyżej będę w plecy koszty wysyłki i odsyłki :angry: ktoś musi przetrzeć szlak ;)

Gość Arkady2222

Na domiar złego, to zamówiłem na Allegro chlapacze do mojej nyski ( uzywane ). Gościu przysłał ( w ładnym stanie, to fakt ), nawet szybko, tylko, że... przednie, od reno scenic :whistle: