Oskar Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 to pozostaje tobie poszukać na necie przedłużek z atestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 to pozostaje tobie poszukać na necie przedłużek z atestem Znalazłem na allegro z atestem. Wymiary niby te same, ale ta sprzączka ( język) z przedłużki ma jeden wycięty otwór, a w pasach w aucie na sprzączce są dwa otwory. Chodzi tylko o to, czy sprzączka od przedłużki zatrzaśnie się w zatrzasku przy fotelu. Poniżej link do aukcji. http://moto.allegro.pl/przedluzacz-przedluzenie-pasow-bezpieczenstwa-60cm-i2981891345.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 napisz do niego, ze potrzebujesz do P12 opisz różnice, moze ma inne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 napisz do niego, ze potrzebujesz do P12 opisz różnice, moze ma inne też Tak zrobię. Szkoda by było wywalać w błoto prawie 100 zł. Myślałem tylko, że może na forum ktoś posiada taką przedłużkę i napisze czy posuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Napisz do tego z allegro czy ma pasująca do P12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Napisz do tego z allegro czy ma pasująca do P12 Już napisałem, czekam na odpowiedź. Chociaż na allegro znalazłem tylko 2 rodzaje przedłużek. Więc przypuszczam, że gościu nie posiada do konkretnych marek, tylko takie bardziej uniwersalne. Typu: będzie pasowała, lub nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 To daj znać czy pasuje bo tak przymierzam się do tego ,zeby fotelik tym umocować. Może napiszmy do Voyagera ona jest z tych okolić może podjedzie i coś przymierzy?? Napisałem do Voyagera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 To daj znać czy pasuje bo tak przymierzam się do tego ,zeby fotelik tym umocować. Może napiszmy do Voyagera ona jest z tych okolić może podjedzie i coś przymierzy?? Napisałem do Voyagera Gościu odpisał : cyt. "Nie jestem w stanie tego sprawdzić. Gdyby przedłużka nie pasowała można ją oddać". Dlatego na razie nie będę zamawiał, poczekam, może Voyager się czegoś dowie. Jak nie, to ryzyk fizyk, najwyżej będę w plecy koszty wysyłki i odsyłki ktoś musi przetrzeć szlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Voyager nIe podjedzie - ryzyk fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 to zamawiaj i przecieraj szlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Niestety, przedłużka będzie musiała troszkę poczekać. Wstawiłem dzisiaj auto do warsztatu na wymianę sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 jaki silnik masz? uzupełnij w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 jaki silnik masz? uzupełnij w profilu Uzupełnione. Panowie, szok. Dwumasa w IC po rabatach, 2370zł. sprzęgło 670zł, robota 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ale to są kwoty rozbite czy dodane bo jek oddzielne to i tak wychodzi 3300pln;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ale to są kwoty rozbite czy dodane bo jek oddzielne to i tak wychodzi 3300pln;( Oddzielnie. W kpl. brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Żadne pocieszenie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Na domiar złego, to zamówiłem na Allegro chlapacze do mojej nyski ( uzywane ). Gościu przysłał ( w ładnym stanie, to fakt ), nawet szybko, tylko, że... przednie, od reno scenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Oj to fakt boli ale reklamuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi