Gość PrzemekElbląg Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Mam problem ma p 12 z 2003 roku. Przy skręcaniu w lewo coś mi skrzypi w kierownicy w kabinie. Jak skręcam w prawo to nie skrzypi nic. Czy to ma związek z końcówka drążka wahacza przedniego bo mi powoli siada końcówka? A drugie pytanko to co może być powodem że zawsze przy cofaniu skrzypią mi koła jak by ręczny nie odpuszczał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Mam problem ma p 12 z 2003 roku. Przy skręcaniu w lewo coś mi skrzypi w kierownicy w kabinie. Jak skręcam w prawo to nie skrzypi nic. Czy to ma związek z końcówka drążka wahacza przedniego bo mi powoli siada końcówka? Zdecyduj się czy skrzypi w kierownicy w kabinie czy na zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrzemekElbląg Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Skrzypi tu i tu. Tylko jak w lewo skręcam, podejrzewam końcówkę wahacza. A drugie skrzypienie na wstecznym jak jadę z kół, może tarcze mi się pokrzywiły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Skrzypi tu i tu. Tylko jak w lewo skręcam, podejrzewam końcówkę wahacza. A drugie skrzypienie na wstecznym jak jadę z kół, może tarcze mi się pokrzywiły? Nie końcówka wahacza tylko końcówka drążka kierowniczego, co do drugiego to nie wiem, mi piszczały jak hamowałem jadąc do tylu, wymieniłem klocki z tylu i wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrzemekElbląg Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.