Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12] Skrzypienie w kierownicy

Gość PrzemekElbląg

Rekomendowane odpowiedzi

Gość PrzemekElbląg

Mam problem ma p 12 z 2003 roku. Przy skręcaniu w lewo coś mi skrzypi w kierownicy w kabinie. Jak skręcam w prawo to nie skrzypi nic. Czy to ma związek z końcówka drążka wahacza przedniego bo mi powoli siada końcówka?

A drugie pytanko to co może być powodem że zawsze przy cofaniu skrzypią mi koła jak by ręczny nie odpuszczał?

Mam problem ma p 12 z 2003 roku. Przy skręcaniu w lewo coś mi skrzypi w kierownicy w kabinie. Jak skręcam w prawo to nie skrzypi nic. Czy to ma związek z końcówka drążka wahacza przedniego bo mi powoli siada końcówka?

Zdecyduj się czy skrzypi w kierownicy w kabinie czy na zewnątrz ;)

Gość PrzemekElbląg

Skrzypi tu i tu. Tylko jak w lewo skręcam, podejrzewam końcówkę wahacza. A drugie skrzypienie na wstecznym jak jadę z kół, może tarcze mi się pokrzywiły?

Skrzypi tu i tu. Tylko jak w lewo skręcam, podejrzewam końcówkę wahacza. A drugie skrzypienie na wstecznym jak jadę z kół, może tarcze mi się pokrzywiły?

Nie końcówka wahacza ;) tylko końcówka drążka kierowniczego,

co do drugiego to nie wiem, mi piszczały jak hamowałem jadąc do tylu, wymieniłem klocki z tylu i wszystko jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...