Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Felgi w teknie

Gość kokolino

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kokolino

Witam! Wczoraj zamówiłem qashqai'a w wersji Tekna. Po powrocie do domu zacząłem się zastanawiać jakie otrzymam felgi. Wiem oczywiście że będą to 18 ale chodzi o kolor. Czy będą srebrno czarne czy srebrno szare. Mam nadzieję że będzie to kolor srebrno czarny ponieważ bardziej pasuje do lakieru night shade.

W dniu 17.02.2011 o 03:21, kokolino napisał:

Witam! Wczoraj zamówiłem qashqai'a w wersji Tekna. Po powrocie do domu zacząłem się zastanawiać jakie otrzymam felgi. Wiem oczywiście że będą to 18 ale chodzi o kolor. Czy będą srebrno czarne czy srebrno szare. Mam nadzieję że będzie to kolor srebrno czarny ponieważ bardziej pasuje do lakieru night shade.

WG moich informacji od kolegi sprzedawcy w salonie nissan to powinny być srebrno-czarne

Przedzwoń do salonu i zapytaj się.

Też niedawno zamawiałem Qashqaia w wersji Tekna i specjalnie o to pytałem sprzedawcę. Powiedział mi że będą srebrno czarne. Dodam że zamówiony przeze mnie samochód jest z napędem 4x4. Wspominam o tym bo to też może mieć znaczenie jakie felgi oferują w standardzie. Być może że z napędęm na jedną oś zakładają inny rodzaj felg. W każdym razie również proponuję przedzwonić do dilera i to ustalić.

W dniu 17.02.2011 o 07:53, Seewolf napisał:

Też niedawno zamawiałem Qashqaia w wersji Tekna i specjalnie o to pytałem sprzedawcę. Powiedział mi że będą srebrno czarne. Dodam że zamówiony przeze mnie samochód jest z napędem 4x4. Wspominam o tym bo to też może mieć znaczenie jakie felgi oferują w standardzie. Być może że z napędęm na jedną oś zakładają inny rodzaj felg. W każdym razie również proponuję przedzwonić do dilera i to ustalić.

Informacja od mojego sprzedawcy: TEKNA i I-WAY mają felgi 18' srebrne, tylko I-WAY z pakietem Chrom ma 18' srebrno-czarne

Gość robert k

Prawdopodobnie będziesz miał srebrno-szare.Zamówiłem QQ w listopadzie, odbiór mam prawdopodobnie jutro lub w poniedziałek

i takie właśnie mam założone.Dealer powiedział mi że QQ (TEKNA) z rocznika 2011 takie właśnie mają,przynajmniej jak na razie.

Srebrno-czarne mają wersje I-WAY.

Gość kokolino

W takim razie zasmuciliście mnie Panowie :( czarno srebrne bardzo ładnie współgrają z kolorem Nightshade. Ma ktoś może Qashqai'a Nightshade i szaro srebrne felgi z tekny ? Bardzo prosiłbym o zdjęcie profilu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...