LeniuKRN Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Mnie to chyba pech nie opuści, a mianowicie po skończonej jeżdzie przy wyłączonym silniku jest dość wyraźne syczenie po prawej stronie (strona od kierowcy, angielska wersja) trwa kilka-kilkanście sekund i ustępuje, stprawdzałem ciśnienie w oponie i jest oki, bo myślałem, że może się coś wbiło, ale teraz to już nie wiem. Ma ktoś jakiś pomysł? ps. mam wraźenie jakby tył zarzucało, ale może mi się tak wydaje przez to syczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilrenice1984 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Sprawdz stan płynu chamulcowego w zbiorniczku jak nie to chyba gdzies ucieka i sobie posykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Nie grzeja Ci sie nadmiernie hamulce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeniuKRN Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Nie grzeja Ci sie nadmiernie hamulce? a po czym mam to poznac, mam wrazenie, ze to moze byc cos z ukladem hamowania, ale co dokladnie to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Sprawdz teperature felg i tarcz hamulcowych po jezdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.