pwtwsw Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam, czy ktoś posiada cyfrową zmieniarkę USB taką jak na aukcji Allegro nr 1459470174 (http://allegro.pl/show_item.php?item=1459470174&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.) Czy taka zmieniarka będzie pasowała do radia CY 460. Jak to się sprawuje. Dodam tylko ze radio połączone jest z fabryczną nawigacją - czy to nie będzie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milsa666 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 opcja szukanie... Poza tym w poście o zapalniczce jakby nie patrzeć napisałem o tym - nawet TOBIE. Przeczytaj uważnie moją pierwszą odpowiedź pod TWOIM tematem: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/73674-zapalniczka-nissan-primera-p12/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 milsa a kupiles juz tego xcarlinka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milsa666 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 milsa a kupiles juz tego xcarlinka?? Kupiłem. Tylko, ze to cudo nazywa się Connects2. Nie za bardzo kumam jaka jest różnica. Czasami piszą na aukcjach i postach Xcarlink/Connects2 czasami tylko pierwszy lub drugi. Nie wiem, może jest to ta sama chińska elektronika, a inna firma, która ją obudowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwtwsw Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Zestaw dzisiaj doszedł, podłączenie go do mojego radia - bajka. 30 minut roboty i DZIAŁA. Dźwięk dla mnie bomba. POLECAM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soca Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Mógłbyś zrobić więcej zdjęć gdzie to umieściłeś i opisać jak i gdzie to podłączyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwtwsw Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam, jeżeli chodzi o zdjęcia to nie prędko planuję rozbiórkę obudowy. Ja kupiłem w TESCO za 5 zł próbnik na 12v. Próbnik ma ostrą końcówkę i bez problemu tą końcówką przebijesz się przez izolację kabli i znajdziesz 12v stałe i 12v po stacyjce. Ja te kabelki znalazłem przy końcówce zasilającej radio. O ile dobrze pamiętam jest to dolna wtyczka w radiu. Kabelki te to natomiast pierszy rząd od strony pasażera, tj dolny i górny kabelek, ale teraz nie pamiętam który był który. jeżeli chodzi o umiejscowienie zmieniarki, to ja wrzuciłem ją do zamykanego schowka po stronie pasażera. Kbel zmieniarki jest wytarczająco długi. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gooral Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam, jeżeli chodzi o zdjęcia to nie prędko planuję rozbiórkę obudowy. Ja kupiłem w TESCO za 5 zł próbnik na 12v. Próbnik ma ostrą końcówkę i bez problemu tą końcówką przebijesz się przez izolację kabli i znajdziesz 12v stałe i 12v po stacyjce. Ja te kabelki znalazłem przy końcówce zasilającej radio. O ile dobrze pamiętam jest to dolna wtyczka w radiu. Kabelki te to natomiast pierszy rząd od strony pasażera, tj dolny i górny kabelek, ale teraz nie pamiętam który był który. jeżeli chodzi o umiejscowienie zmieniarki, to ja wrzuciłem ją do zamykanego schowka po stronie pasażera. Kbel zmieniarki jest wytarczająco długi. POZDRO w almerze mam juz gotowe kable do zmieniarki - nie wystarcza do podlaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.