Gość AdiB Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam! Mam takie pytanie czy jest mozliwosc przelozenia takich rzeczy jak elektryczne szyby, lusterka, foteli z poduszkami do drugiego nissana ktory nie ma takich gadzetow? Miałem wypadek i chciałbym kupic takiego samego nissana do ktorego przelozylbym te rzeczy z mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam! Mam takie pytanie czy jest mozliwosc przelozenia takich rzeczy jak elektryczne szyby, lusterka, foteli z poduszkami do drugiego nissana ktory nie ma takich gadzetow? Miałem wypadek i chciałbym kupic takiego samego nissana do ktorego przelozylbym te rzeczy z mojego. pewnie że można najszybciej to chyba przełożyć całą wiązkę od dawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdiB Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 A ile taka impreza z przekładaniem moze kosztowac? bo zastanawiam sie czy sie to oplaci czy lepiej poszukac auta z bogatszym wyposarzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.