JacekJQ Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Ostatnio musiałem obtrąbić jakiegoś matołka. Nacisnąłem klakson i ... nic! Spróbowałem jeszcze raz i zatrąbił. Na kierownicy narysowane są dwie trąbki z prawej i lewej strony. Jak nacisnę z prawej cisza, nacisnę z lewej to trąbi. Mam w związku z tym pytanie czy to usterka czy te typ tak ma? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Ostatnio musiałem obtrąbić jakiegoś matołka. Nacisnąłem klakson i ... nic! Spróbowałem jeszcze raz i zatrąbił. Na kierownicy narysowane są dwie trąbki z prawej i lewej strony. Jak nacisnę z prawej cisza, nacisnę z lewej to trąbi. Mam w związku z tym pytanie czy to usterka czy te typ tak ma? Pzdr Miałem ostatnio to samo tyle że nie działał z obydwóch stron,po kilkunastu naciśnięciach,wręcz waleniach zaczął działać najpierw z lewej potem z prawej.Ciekawe co to może być????pierwszy raz się z czxymś takim spotkałem,czyżby złe umiejscowienie klaksonu(nisko )i śniedzieją styki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Miałem ostatnio to samo tyle że nie działał z obydwóch stron,po kilkunastu naciśnięciach,wręcz waleniach zaczął działać najpierw z lewej potem z prawej.Ciekawe co to może być????pierwszy raz się z czxymś takim spotkałem,czyżby złe umiejscowienie klaksonu(nisko )i śniedzieją styki ? Zgłaszłem to 2 razy. Za pierwszym razem Ten Typ Tak Ma! "Sprawdzaliśmy w nowym i jest tak samo" Więc poszliśmy do salonu (akurat była tiida w salonie) naciskałem klakson i trąbił normalnie bez cudów. Za drugim razem zajął sie klaksonem elektryk (nie mechanik jak za pierwszym razem) i udało się! Działa tak jak nowy. Nie dopytywałem co zrobili... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankee595 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ja chyba już w pierwszym roku wymieniłem fabryczne badziwie, bo przestało działać, na bardziej "męskie" tzn. głośniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Zgłaszłem to 2 razy. Za pierwszym razem Ten Typ Tak Ma! "Sprawdzaliśmy w nowym i jest tak samo" Więc poszliśmy do salonu (akurat była tiida w salonie) naciskałem klakson i trąbił normalnie bez cudów. Za drugim razem zajął sie klaksonem elektryk (nie mechanik jak za pierwszym razem) i udało się! Działa tak jak nowy. Nie dopytywałem co zrobili... Pzdr U mnie już znają temat,jak przypuszczełem problemem są śniedziejące styki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.