Gość Qeenty Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam. Mam małe pytanie. Czy będzie pasował prędkościomierz Nissana Primera z benzyny do diesla? Mój mi padł, a na szrocie mają tylko do benzyniaka. Z góry dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam. Mam małe pytanie. Czy będzie pasował prędkościomierz Nissana Primera z benzyny do diesla? Mój mi padł, a na szrocie mają tylko do benzyniaka. Z góry dzięki za info. na pewno obrotek od benzynki będzie wyżej wyskalowany, prawdopodobnie o ile dało by się go podpiąć to oszukiwałby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qeenty Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 na pewno obrotek od benzynki będzie wyżej wyskalowany, prawdopodobnie o ile dało by się go podpiąć to oszukiwałby... A jak bym przełożył sam prędkościomierz to nie ma zastrzeżeń rozumiem, tak? Nie będzie on oszukiwał? W ogóle będzie on pasował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.