Gość slaw77 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam ostatnio zauważyłem że podczas postoju gdy mam lekko skręcone koła drży kierownica, problem znika gdy ustawie kierownice prosto lub dodam lekko gazu. Gdzie mam szukać przyczyny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 a pasek na wspomaganiu nie ślizga się?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaw77 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 pasek naciągnięty jest prawidłowo, nie ślizga się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtas1980 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Moze być poduszka silnika. U mnie jest tak samo,powinny być słyszalne takie lekkie stuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaw77 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Czy przyczyna może być inna bo wydaje mi się że poduszki są całe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtas1980 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Czasami poduszki z zewnątrz są całe a w srodku popękane. Trzeba zwrócić uwagę czy przy zwalnianiu drgania nie przenoszą sie na pedały i kierownicę. U mnie winna była tylna poduszka rozerwana w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaw77 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 ok dzięki jutro sprawdzę i napiszę co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtas1980 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 oto schemat poduszek Цена 11332M BRACKET-ENGINE MOUNTING,REAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.