pwtwsw Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam WSZYSTKICH. Mój problem jest nietypowy.Szukałem i nie znalazłem żadnej odpowiedzi. Chodzi o radio i hamulec ręczny. Gdy zaciągnę do końca hamulec ręczny to wyłącza mi się dźwięk w radiu. Dźwięk wyłącza mi się mniej więcej w momencie gdy dźwignia hamulca znajduje się w połowie. Gdy opuszczę dźwignię wszystko wraca do normy. Co może być przyczyną??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jeśli głosniki masz z tyłu to sprawdz jak idą przewody do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwtwsw Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Problem rozwiązał się sam. Zdjąłem tylna osłonę tunelu, założyłe spowrotem nic nie robiąc i zadziałało. Wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.