specjal Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam mam wielki kłopot ze swoja almerka, benzyna 1.5, rok 2000. Sprawa pierwsza: Czasem mi nie chce odpalać, rozrusznik kręci, ale resetuja sie wszystkie zagary. dodawanie gazu nic nie daje. Jedyne rozwiązanie to poriszanie kablami od akumulatora. wtedy załapuje za pierwszym razem. Sprawdzałem go-jest sprawny. Wina klem? druga sprawa: Mam problem z zamkiem centralnym. Otwieram i zamykam z kluczyka. Zamek w dzwiach kierowcy i pasazera, otwiera sie i zamyka nmornalnie, podobnie jak bagaznik.Problem jest z tynymi drzwiami, nie otwieraja sia ani lewe ani prawe. Zamek słychać ze chodzi? Porodzicie? Wina zimna? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dylanowski Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam mam wielki kłopot ze swoja almerka, benzyna 1.5, rok 2000. Sprawa pierwsza: Czasem mi nie chce odpalać, rozrusznik kręci, ale resetuja sie wszystkie zagary. dodawanie gazu nic nie daje. Jedyne rozwiązanie to poriszanie kablami od akumulatora. wtedy załapuje za pierwszym razem. Sprawdzałem go-jest sprawny. Wina klem? druga sprawa: Mam problem z zamkiem centralnym. Otwieram i zamykam z kluczyka. Zamek w dzwiach kierowcy i pasazera, otwiera sie i zamyka nmornalnie, podobnie jak bagaznik.Problem jest z tynymi drzwiami, nie otwieraja sia ani lewe ani prawe. Zamek słychać ze chodzi? Porodzicie? Wina zimna? pozdrawiam Pierwsza sprawa to mysle ze na 98% nie laczy Ci akumulator wiec zrob cos z tym a bedzie dobrze, mialem podobne objawy gdy mialem za luzna kleme, wymienilem i spokoj, druga sprawa to nie wiem ale moze byc ze od zimna, poczekaj na plusowe temperatury, moze cos tam pozamarzalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 dziekuje, czekam na inne opinie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.