Gość spawacz1111 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 witam.mam problem z hamulcami.niedawno zamarzł mi reczny wiec odblokowalem go,zdjalem beben i wyczyscilem papierem sciernym i to wszystko.teraz jak hamuje to pedał hamulca waha sie gora i dol.nie hamuje juz jak wtedy,o wiele slabiej.nie wiem w czym problem czy to przez ten reczny cos sie stalo??byly nowe szczeki i linka.jest odpowietrzone jak nalezy.predzej hamowalo swietnie lecz teraz cos jest nie tak.pierwszy raz mam taka usterke a musze jechac do szczecina z bydgoszczy i mam 3 dni na naprawienie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 a wyregulowałeś ręcznym skok tłoczka po naprawie?? wróć to bębny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz1111 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 no wlasnie to bebny.a nic tam nie robilem tylko go zdjalem i wyczyscilem i niczym nie smarowalem ani nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wywal korektory hamowania i powinno pomóc może się skończyły, jest opis w ZTS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz1111 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 hm jeszcze zobacze no i nic.nadal to samo.tyle ze tył tak mocno hamuje ze na zakrecie prawie do rowu wpadłem bo tył zarzuciło.zalozylem z powrotem te korektory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 nie masz abs ,,a ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz1111 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 nie mam abs nawet elektrycznych szyb nie mam i obrotomierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.