Gość TomeksWro Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam mam sunnego 92 1.4. Problem wygląda następująco, po odpaleniu auto ma bardzo małe obroty(aż całe chodzi) po przejechaniu 2km włącza się ssanie moim zdaniem za wysokie, nie jestem w stanie określić dokładnie bo nie mam obrotomierza ale gdy wrzucę na dwójkę to auto jedzie bez gazu z prędkością 18km/h. Te długie i jakże wysokie ssanie wyłącza się +, - 10km. Moim zdaniem to trochę za długo trwa, jak jest u was?. Dodam że auto odpalam na gazie i wskaźnik temperatury podnosi się do poziomu dość szybko bo gdzieś po 3km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Sprawdź poziom płynu chłodniczego i czy nie masz zapowietrzonej instalacji to pierwsza rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomeksWro Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Poziom płynu jest ok a jak odpowietrzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 znajdź najwyżej polorzony wężyk od płynu , odłącz go i wlewaj do pelna plyn nastepnie zaloz spowrotem i tym grubym od chlodnicy przepompuj pare razy i tak do konca az sie nie bedzie dalo dolac wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomeksWro Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 TAk zrobiłem układ był dobrze odpowietrzony, co może być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gustlik0 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam mam sunnego 92 1.4. Problem wygląda następująco, po odpaleniu auto ma bardzo małe obroty(aż całe chodzi) po przejechaniu 2km włącza się ssanie moim zdaniem za wysokie, nie jestem w stanie określić dokładnie bo nie mam obrotomierza ale gdy wrzucę na dwójkę to auto jedzie bez gazu z prędkością 18km/h. Te długie i jakże wysokie ssanie wyłącza się +, - 10km. Moim zdaniem to trochę za długo trwa, jak jest u was?. Dodam że auto odpalam na gazie i wskaźnik temperatury podnosi się do poziomu dość szybko bo gdzieś po 3km Witam masz niskie obroty przy uruchamianiu na gazie czy na benzynie ci sie to samo dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.