Gość mwasilewski Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam, czy wiecie moze jak wymienic zarowke swiatla postojowego z przodu?? jak sie do niej dostac? co musze zrobic zeby ja wyjac? Patrol 2000r y61 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witaj, co do przodu to jeszcze nie wiem ale przy tyle zeszło się kilka browarów i słownictwo też było soczyste, jednym słowem łatwo nie było... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopeder Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Nie tak dawno to robiłem. Zajęło mi to ze 3 minuty. Tam od góry jest jakaś taka mega długa cienka śrubka - musisz ją wykręcić (chyba nawet daje się ją wyciągnąć, nie pamiętam już) i klosz postojówki wyłazi na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karan79 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Warto jeszcze dodać, że od strony klosza świateł mijania znajduje się dodatkowy zatrzask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopeder Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 to chyba ta śrubka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.