Gość nowicjusz27 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 witam posiadaczy primery mam na oku primerkę p11 2.0 SRI i wszystko by było ok gdyby nie to zawieszenie z przodu ,a mianowicie jest na felgach 16 i prześwit nad nadkolem to jakieś 1,5cm i tu mam pytanie do was koledzy czy da się to zmienić podnieść trochę ??co trzeba wymienić i ile to może kosztować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 witam posiadaczy primery mam na oku primerkę p11 2.0 SRI i wszystko by było ok gdyby nie to zawieszenie z przodu ,a mianowicie jest na felgach 16 i prześwit nad nadkolem to jakieś 1,5cm i tu mam pytanie do was koledzy czy da się to zmienić podnieść trochę ??co trzeba wymienić i ile to może kosztować?? Pewnie obniżona jest spręzynki i amortyzatory od normalnej wersji powinny załatwić sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowicjusz27 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Pewnie obniżona jest spręzynki i amortyzatory od normalnej wersji powinny załatwić sprawę hej to pewnie jest 100procen czy tak Ci sie wydaje ??i co myslisz na temat tego samochodu z tym silnikiem ,jezdzilem nim mocy ma pod dostatkiem karoseria tez ok tylko obawiam sie tego zawieszenia,chcialbym uzyskac fachowej porady na temat tego wlasnie auta pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 hej to pewnie jest 100procen czy tak Ci sie wydaje ??i co myslisz na temat tego samochodu z tym silnikiem ,jezdzilem nim mocy ma pod dostatkiem karoseria tez ok tylko obawiam sie tego zawieszenia,chcialbym uzyskac fachowej porady na temat tego wlasnie auta pozdro miałem GT na spręzynach eibach i z przodu wchodziła ręka na płasko narzeczona mówiła, że twardo ale dla mnie ok i zakręty pięknie łapał... silnik bardzo dobry , dobrze znosi gaz nawet starszą generację (2 generacja). zobacz jakie masz spręzyny i tyle... SRI to prawe GT róznica w wyposażeniu, mocniejszym silniku i sportowym wyglądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.