Sebek Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam.Jak jest u was z podgrzewaniem przedniej szyby? Czy u was też od razu włącza się klima gdy naciśnie się włącznik od podgrzewania? I jak długo trwa podgrzewanie aż szyba będzie czysta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milsa666 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam.Jak jest u was z podgrzewaniem przedniej szyby? Czy u was też od razu włącza się klima gdy naciśnie się włącznik od podgrzewania? I jak długo trwa podgrzewanie aż szyba będzie czysta? U mnie też włącza się klima. Nie kumam drugiego pytania - będzie tak długo dmuchać aż nie wyłączysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Myślałem że u mnie nie działa podgrzewanie ale jednak jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milsa666 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Czyli do podgrzewania używasz klimatyzacji? Rozumiem, że jak włącza się na full dmuchawę szyby PRZEDNIEJ to załącza się, z automatu, też klima żeby "odparować" wilgoć. Ogrzewasz szybę żeby nie zamarzała z zewnątrz, a klima zapobiega odkładaniu się pary w środku. Odpowiadając na twoje pytanie (choć przyznam, że go za bardzo nie rozumiem) - nie włączam klimy w zimie żeby ogrzać samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.