krzysiek_09 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam mam takie pytanko chodzi o szyberdach w k10 super s przygotowuje właśnie autko do malowania i chciałby zdemontować szyberdach ale nie wiem wogóle jak się do tego zabrać nigdzeie nie widac żadnych śróbek itp. wydaje mi się że jest op tylko przyklejony do dachu prosze o odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Szyberdachy są różne, wstaw zdjęcie, mój jest wsadzany i jego wyjęcie zajmuje 10 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Micra1987 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 W mojej micruni też jest szyberdach i ,żeby go całego zdemontować odkręcam osiem śrubek ,a jeśli tylko szybe to wystarczy wyczepić zatrzaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.