Gość tomkoval Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam Muszę zmienić górny łancuch w Primerze i dostałem ofertę na: NISSA lub NISSO - 50 zł NISSAN - 150 zł I mam pytanie - czy oplaca sie zaplacic 3 razy wiecej czy mozna pozostac przy tanszym ? Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 MOja rada to jest taka . Przeciez lancucha rozrzadu nie wymieniasz co pol czy rok czasu . Kup ten drozszy. MOze zapoczatkuje dyskusje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Wsadz obojętnie jaki byle by był nie rozpinany np JC (japan cars) strzeż sie tego jak ognia. Ja zrobilem tak. w P11 dolny łancuch + napinacz itp orginał bo trudny dostęp a na góre poszedł dobry zamiennik spięty na stałe ( nie na spinke) bo zawsze prościej wymienic jak zacznie dzwonic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.