Gość Mirek Daly Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Szanowni Koledzy, Czy ktoś wymieniał koło 2-masowe w Nissan Primera Kombi 2.2 D ? Proszę o opis swoich doświadczeń. Pozdrawiam, Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogesnr1 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Wymienialem i napisze ze jest to strasznie nie mały wydatek:/ mne wyszlo ponad 3 tysie plus 800 zetka komplet sprzegla. to i to z LUK-a pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luto_PL Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 czesc a ja mam pytanie. Jakie objawy mówią, że koło trzeba wymienić? I co należy zrobić/rozebrać żeby tego dokonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeebro Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Objawy to telepanie autem na postoju. Trzeba wybebeszyć pół auta, łącznie ze sprzęgłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frostone.s Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witaj kolego! Jesteś w takiej samej sytuacji w jakiej ja się znalazłem ponad ro tumu.Nowy dwumas kosztuje wraz z tarczą i dociskiem ok. 4tyś. Ja postanowiłem zregenerować cały komplet i jak dotychczas jestem zadowolony a przejechałem już ponad 40 tyś. km. Wykonałem to w Poznaniu lecz cała operacja trwała ponad 12 godzin lecz warto było poczekać i zapłaciłem teraz już nie pamiętam ale chyba około 1500 pln. Pragnę dodać że po ustaleniu terminu zrobili mi to od ręki. Przesyłam link w który znajdziesz kontakt regeneracja kół dwumasowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.