Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] felgi 15stki

Gość Tricu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chcę się spytać osób które może miały styczność z almerą n15 o felgi. Chce wsadzić 15stki wiem że et najlepsze 35/40 oraz otwór centrujący w na15 59.1 mm.

Teraz tak jakie oponki wrzucic na taka felge?

195/50 195/60 ?

Przeszukałem forum i nic nie odszukałem, a ten temat na pewno się przyda niejednej osobie.

Chodzi mi o to żeby te opony wlazły hehe ;)

Prosze sobie zajrzec na stronie glownej forum jest link PORADY ESPLOATACYJNE i tam masz kacik oponiarski i felgi,rozstaw srub. W tym drugim linku cala pierwsza strona praktycznie o felgach do n15. Czesc

Znalazlem Ci cos takiego . Wpisz w google -rozmiar opon do n15 i beda tam linki kalkulator doboru opon (w zaleznosci od silnika ) . Wychodzi z tego ze mozesz zalozyc 15. Ale zobacz sobie dokladnie.

Wiem ale kurcze nie chce mi się ufać temu wydam kase a potem sie okaże że źle działa ta kalkulacja.

Potrzebuje info od osób które mają 15 w n14 najlepiej po lifcie 99 r.

Tu masz zdjęcia z moją N15

Felgi 15stki i opony 195/55:

dscf2098q.th.jpg

Felgi 15stki i opony 195/50:

dscf2392s.th.jpg

Z mojej strony polecę Ci drugą opcję, bo opony 55 są strasznie drogie. Mi się udało kupić w promocji nowe oponki Firestone 195/50 za 124zł sztuka i to nawet z bieżącego roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...