Gość Sławek Miśkiwicz Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam, pisałem już kilka postów odnośnie odpalania w zimie, a teraz mam ważne pytanie do użytkowników Almery z silnikiem 2.2 Di. Otóż zauważyłem u siebie wężyk, którego jeden koniec nie jest nigdzie wpięty. Patrzyłem i patrzyłem i nie widzę gdzie on powinien dochodzić (wg kształtu i długości) Ostatnio przy temp poniżej zera nie odpala mi wcale. FOTKA http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c74b91ac4a93780a Jeżeli ktoś będzie miał okazję zobaczyć u siebie to bardzo proszę o pomoc i informację. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krysio11 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 to moze byc wezyk odpowietrznika skrzyni zobacz czy nie wychodzi ze skrzyni na gorze i jest po to zeby woda tam sie nie dostawala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krawat Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam, pisałem już kilka postów odnośnie odpalania w zimie, a teraz mam ważne pytanie do użytkowników Almery z silnikiem 2.2 Di. Otóż zauważyłem u siebie wężyk, którego jeden koniec nie jest nigdzie wpięty. Patrzyłem i patrzyłem i nie widzę gdzie on powinien dochodzić (wg kształtu i długości) Ostatnio przy temp poniżej zera nie odpala mi wcale. FOTKA http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c74b91ac4a93780a Jeżeli ktoś będzie miał okazję zobaczyć u siebie to bardzo proszę o pomoc i informację. Pozdrawiam To jest wężyk, który powinien być w dolnej jego części połączony z odpowietrznikiem skrzyni biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad24 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 To jest wężyk, który powinien być w dolnej jego części połączony z odpowietrznikiem skrzyni biegów. a w górnej, jak się go odpowiednio popieści, wyłazi dżin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.