Gość maciek2535 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam. Mam Nissana Primera po liftingu z 2004 roku. Pojawił się problem ze sterowaniem w kierownicy. Przy skrecaniu w lewo lub prawo, na głównym panelu przeskakują /wybieraja się/ losowo rózne funkcje dostępne z przycisków umiejscowionych w kierownicy. Np. samoczynnie zmieniaja się stacje radiowe, robi się głósniej lub ciszej, załancza się płyta CD, pojawiaja się opcje informacyjne itp. Co ciekawe dzieje się to tylko przy niskich temperaturach. Jeżeli ktoś wie co się zdefektowało to bardzo bym prosił niech napisze jak temu zaradzić. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość traperfrankfurt Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mam to samo i też tylko przy mrozach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciek2535 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Mam to samo i też tylko przy mrozach. Kupiłem "Kontakt 60" do czyszczenia styków wlałem w przyciski, do zwijaka taśmy i do wtyczki w kierownicy i przestało (może jakaś słaba masa albo co). Pierwsza awaria od nowości. Całe szczęście że pierdoła. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.