lauder Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam Jakie polecacie sprzęgło do Almery n16 1,5 bęzyna? 2000 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slivka Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 coprawda po lifcie.. mam załozone aisin i nie polecam.. na poczatku co chwile sie palilo.. teraz bierze wysoko na pierwszy montaz szlo LUK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mllodzian Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 to kolego chyba podróbkę trafiłeś. ja mam aisin i śmiga ok. co prawda trochę niżej niż na starym bierze,ale to chyba norma, bo komplet wymieniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 ja mam valeo w n15 i jest niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.