Gość cloyne Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam posiadam Almere N16 15 01 i mam problem z centralnym zamkiem gdy przekręce kluczyk zamykają się wszystkie drzwi a gdy otwieram to otwierają się tylko te od kierowcy gdy wsiąde to od środka centralny działa na przycisku zamyka i otwiera wie ktoś co to moż być lub gdzie szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 masz autoalarm w almie??? bo zamykanie drzwi po przekręceniu kluczyka jest funkcją w AA, a otwieranie tylko drzwi kierowcy to normalne, jest to zabezpieczenie antynapadowe, jak naciśniesz jeszcze raz pilot to otworzą się pozostałe drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cloyne Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 masz autoalarm w almie??? bo zamykanie drzwi po przekręceniu kluczyka jest funkcją w AA, a otwieranie tylko drzwi kierowcy to normalne, jest to zabezpieczenie antynapadowe, jak naciśniesz jeszcze raz pilot to otworzą się pozostałe drzwi niestety nie mam alarmu otwieram tylko kluczykiem i gdy przekręce stacyjke to centralny otwiera się i zamyka sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek934 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Hej. Mam ten sam problem. otwieram tylko kluczykiem pilot mam zepsuty:/ wszystko bylo ok do poki nie przygrzalo slonce mojej almerze. Na szczescie wszystkie drzwi sie zamykaja tylko otwieraja sie drzwi kierowcy:/ Ciekawe jest to ze jak wlacze zaplon to wszystkie drzwi otwieraja sie i zamykaja. i dzieje sie tak tylko za pierwszym razem jak wsiade do auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.