Borygo Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Stała sobie moja Almerka w zimne dni i padł jej akumulator. I teraz nie mogę jej otworzyć. Centralny nie działa. Kluczyk zamarznięty i nie wchodzi do zamka (zamarznięty lub zapchany, bo próbowałem odmrozić i nawet nie drgnął). Wie ktoś lub dysponuje rysunkiem gdzie, co i w którym miejscu w drzwiach pociągnąć, aby otworzyć drzwi? (lub zna jakiś inny sposób na ich otwarcie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad24 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Stała sobie moja Almerka w zimne dni i padł jej akumulator. I teraz nie mogę jej otworzyć. Centralny nie działa. Kluczyk zamarznięty i nie wchodzi do zamka (zamarznięty lub zapchany, bo próbowałem odmrozić i nawet nie drgnął). Wie ktoś lub dysponuje rysunkiem gdzie, co i w którym miejscu w drzwiach pociągnąć, aby otworzyć drzwi? (lub zna jakiś inny sposób na ich otwarcie). włamywacz albo tłucze szybe jak nie ma czasu, albo przekręca całą wkładkę zamka niszcząc klamkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nisstor Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Spróbuj inne zamki, (przez bagażnik też da się otworzyć ) użyj odmrażacza a później przesmaruj zamki smarem w aerozolu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 wejdź pod samochód i jak dasz radę to podaj (+) z innego aku na rozrusznik i (-) na masę i powinieneś otworzyć nissmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borygo Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Problemem jest to, że to jest wersja 3 drzwiowa. Zamek ma tylko od strony kierowcy. Pod blokiem nie ma możliwości podniesienia samochodu. Za kilka godzin przyjedzie spec od otwierania drzwi i będzie się męczył. Dużo taniej to wyjdzie niż tłuczenie szyb. Dzięki za rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad24 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Problemem jest to, że to jest wersja 3 drzwiowa. Zamek ma tylko od strony kierowcy. Pod blokiem nie ma możliwości podniesienia samochodu. Za kilka godzin przyjedzie spec od otwierania drzwi i będzie się męczył. Dużo taniej to wyjdzie niż tłuczenie szyb. Dzięki za rady. Proszę chciałeś na włamywacza to ci podałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.