Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12/W12] nie moge sie dostac do srodka.. klopoty z centralnym

Gość schayen

Rekomendowane odpowiedzi

Gość schayen

Moja P-12 ma idealone odejscie ale ma duze zużycie paliwa przy Xenonach i klimie to wychodzi na trasie 8,3 przy predkoscie 140-160km/h i sie duzo uzywa hamulca

witam wszystkich,

dzis rano chcialem otworzyc drzwi jak zwykle i nie moglem, migacze dzialaly po nacisnieciu pilota ale dzwiek zamka byl jak by troche ztlumiony tak jakby nie miala sily sie otworzyc. otworzylem drzwi kluczykiem i odpalilem samochod, okazalo sie ze akumulator jest wporzadku. drzwi sa dalej zblokowane otwiera sie tylkjo bagaznik no i drzwi z zamkiem manualnym. problem jes w tym ze to jest wersja angielska z kierownica po prawej stronie a zamek zamieszczony jest z lewej i mam troche klopot z przesiadaniem sie za kolko.

prosze o rade

model; Primera flare 1.8 benzyna 2005r

moze jednak ktos sie wylamie i pomoze w zdobyciu niezbednej informacji ?

moze to pomoze ale moge otworzyc bagaznik za pomoca pilota

• 4 miesiące temu...

witaj

ja tez mam "brytyjczyka" i znam twoj bol - tyle ze u mnie otwieraja sie tylko dzrzwi kierowcy i bagaznik. bylem w angielskim servisie i kolo stwierdzil ze to "modul sterowania zamkiem centralnym jest do wymiany..." koszt 350 funtow. zostawilem to narazie w spokoju ,bo system dziala gdy na dworze jest cieplo :P

jak chcesz to moge ci pomoc - mianowicie ,mam w leicester kumpla, fachowiec od elektroniki samochodowej, jak reflektojesz daj znac, aha kumpel to polak...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...