Gość schayen Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Moja P-12 ma idealone odejscie ale ma duze zużycie paliwa przy Xenonach i klimie to wychodzi na trasie 8,3 przy predkoscie 140-160km/h i sie duzo uzywa hamulca witam wszystkich, dzis rano chcialem otworzyc drzwi jak zwykle i nie moglem, migacze dzialaly po nacisnieciu pilota ale dzwiek zamka byl jak by troche ztlumiony tak jakby nie miala sily sie otworzyc. otworzylem drzwi kluczykiem i odpalilem samochod, okazalo sie ze akumulator jest wporzadku. drzwi sa dalej zblokowane otwiera sie tylkjo bagaznik no i drzwi z zamkiem manualnym. problem jes w tym ze to jest wersja angielska z kierownica po prawej stronie a zamek zamieszczony jest z lewej i mam troche klopot z przesiadaniem sie za kolko. prosze o rade model; Primera flare 1.8 benzyna 2005r moze jednak ktos sie wylamie i pomoze w zdobyciu niezbednej informacji ? moze to pomoze ale moge otworzyc bagaznik za pomoca pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiotas Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 witaj ja tez mam "brytyjczyka" i znam twoj bol - tyle ze u mnie otwieraja sie tylko dzrzwi kierowcy i bagaznik. bylem w angielskim servisie i kolo stwierdzil ze to "modul sterowania zamkiem centralnym jest do wymiany..." koszt 350 funtow. zostawilem to narazie w spokoju ,bo system dziala gdy na dworze jest cieplo jak chcesz to moge ci pomoc - mianowicie ,mam w leicester kumpla, fachowiec od elektroniki samochodowej, jak reflektojesz daj znac, aha kumpel to polak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.