Gość PatiJa Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam zakupiłem żonie K12 z 2005r. Mam pytania: 1. Jak jest wyłączony silnik to mruga samochodzik z kluczykiem. W instrukcji znalazłem że to NATS. Przestaje mrugać jak zapale silnik. Czy to normalne że tak mruga? Nie jestem pewny ale w instrukcji piszą że chyba powinno... Chcę się upwenić. 2. Chcę wymienić lampy przednie, bo jedna się rozszczelniła i nieładnie wygląda. Czy będą pasowały lampy do mojego rocznika: 2005, ktore były montowane po liftingu, czyli np z 2008r, takie ciemne? Czy mogę je bez problemu zamienić? 3. Kiedy wymienić rozrząd przy silniku benzynowym 1240cm3 48KW ? pozdrawiam i dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Co do lam to nie wiem. Samochodzik z kluczykiem ma mrugać. Rozrząd jest na łańcuchu i jak zacznie się z nim coś dziać to dopiero się wymienia, nie ma określonego przebiegu między wymianami tego rozrządu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funio Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Lampy te same... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.