Gość GrzegorzK Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Witam, mam w aucie świerszcza objawy: - słychać go na bardzo wolnych obrotach dmuchawy z włączoną opcją AC i tylko przy załączonym silniku. początkowo myślałem że to silnik od dmuchawy, ale dźwięk pojawia się tylko w określonych warunkach podanych wyżej. Jak nie zapale silnika to jest cichutko, jak wyłącze AC też. Brzmi to mniej więcej jak luźny pasek (ale nie mam pojęcia czy tam taki jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Moze to cos z klima,moze byc rolka od napinacza lub w alternatoze lozysko,jesli odglosy slychac z komory silnika,jesli tylko slychac dmuchawe to jest ta odpowied!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzegorzK Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 dodam, że słychać to tylko na zimnym powietrzu - czyli z klimy, jak grzeje to jest cicho dodam, że słychać to tylko na zimnym powietrzu - czyli z klimy, jak grzeje to jest cicho \ problem rozwiązany, należało wymienić czynnik w układzie klimatyzacji (brakowało smarowania łożysk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.