Gość slonyk Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Witam ! Obdzwoniłem wszystkie sklepy internetowe, przeszukałem allegro i inne aukcje, niestety nigdzie nie mogę dostać reperaturek błotników tylnych do Micra k11 3-D 1994r. Może ktoś coś jeszcze podpowiedzieć? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipero02 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam ! Obdzwoniłem wszystkie sklepy internetowe, przeszukałem allegro i inne aukcje, niestety nigdzie nie mogę dostać reperaturek błotników tylnych do Micra k11 3-D 1994r. Może ktoś coś jeszcze podpowiedzieć? Pozdro www.polcar.com sprawdź lokalnych dystrybutorów w swojej okolicy... powinno coś być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_09 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 http://nitroauto.bazarek.pl/opis/1754702/nissan-micra-k11-3d-93-97-reperaturka-blotnika-tylnego.html?from=bazarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.